Talo ja Koti on kotimainen sisustuslehti jokaiselle sisustamisesta pitävälle ihmisille. Talo&Koti tarjoaa paljon ajankohtaisia ideoita kodin sisustukseen, parvekkeen sisustamiseen ja vapaa-ajan asumiseen. Talo&Koti antaa myös remonttivinkkejä niin pieniin kuin suuriinkin kodin remontteihin. Lehti sopii niin omakotitaloasujalle kuin myös pientalo- ja kerrostaloasujalle. Jokainen ihminen, jonka sisällä asustaa pieni sisustaja, hyötyy varmasti tästä suositusta lehdestä.

 Talo&Koti lehteä lukemalla on varmasti aina perillä ajankohtaisista sisustustrendeistä ja sisustusilmiöistä. Sisustusta ja kodin laittamista on käsitelty monipuolisesti ja lehdestä löytyy aina jotakin uutta, jotakin mitä ei tiennyt aikaisemmin. Talo&Koti on todella inspiroiva ja ajan hengessä mukana oleva lehti. Puhumattakaan siitä, että lehden lukeminen antaa hyvän tavan rentoutua ja unelmoida hienosta kodista. Jotkut talon ja kodin muutoksista eivät todellakaan ole mitään kalliita, joten aina kannattaa lukea jutut huolella ja miettiä, että mitä pystyisi itsekin omassa kodissaan toteuttamaan. Yleensä tämä lehti tulee myös säästettyä myöhempää käyttöä varten, sillä se on aivan liian hieno heitettäväksi roskikseen. Ehkä ensi kesän terassin sisustamiseen voisi ottaa vinkkejä tästä tai ehkä säästämme rahaa ja remontoimme saunan ensi vuonna tällaiseksi…

Talo&Koti lehti ilmestyy 12 kertaa vuodessa. Jokaisessa numero on aina mukana: sisustusjuttuja, puutarha-asiaa, remonttivinkit, ruokaosio maukkaine ruokaohjeineen ja kattausohjeineen, tee se itse –ohjeita ja Mosaiikki ajankohtaispalstat.